Home Actuele collectie Verkocht
Consignatie Inkoop M.Hagedoorn
Actueel Openingstijden Contact

 

KUNST

De actuele collectie kunst is vaak vrij uitgebreid (natuurlijk afhankelijk van in- en verkoop). Elk van de werken in de collectie is van hoogstaande kwaliteit. Dit is vooral te danken aan de interne werkplaats van mijn kunsthandel, waar schilderijen en andere kunstwerken na aankoop vakkundig worden schoongemaakt en gerestaureerd, mocht dat nodig zijn.

Voor sommige reparaties worden gespecialiseerde kunstenaars ingeschakeld en indien nodig andere deskundigen geraadpleegd.

Via het kopje Actuele collectie kunt u zien welke werken op het ogenblik deel uitmaken van de schilderijen en andere kunstwerken die door mijn kunsthandel en door mij voor derden (consignatie) te koop worden aangeboden. Nieuwe aanwinsten voor de actuele collectie worden altijd vermeld op de pagina Actueel (zie onderaan deze pagina).

Het kopje Verkocht voert naar schilderijen en kunstwerken die recent door mij zijn verkocht.

De voorwaarden voor verkoop door mij voor derden vindt u onder het kopje Consignatie.

Bij Kunsthandel van Driel kunt u ook terecht als u een kunstwerk wilt verkopen. In het geval van een derde partij (koper) wordt voor u op vakkundige wijze bemiddeld. Zie onder het kopje Inkoop.

 

 

Verkocht; dit mooie stilleven van Karel van Veen.

Verkocht: een moderner stilleven van Peter van Berkel.

 

 

 

 

 

 

 

Informatief

Afbeeldingen en beschrijvingen van werken die recent werden verkocht, zijn nog te vinden op de site (zie het kopje Verkocht in de navigatie). Dit omdat ik weet dat veel van mijn klanten de informatie over schilderijen, etsen, tekeningen en andere kunstwerken en ook de makers ervan interessant vinden.

 

 

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 186879 © 2022

 

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter