Home Actuele collectie Inkoop
Restauratie Verkocht Inlijsten

 

VOORWAARDEN CONSIGNATIE

Het aangeboden kunstwerk - met eventuele documentatie - wordt door Kunsthandel R.G. van Driel beoordeeld op echtheid en kwaliteit.

Er wordt door Kunsthandel R.G. van Driel een richtprijs bepaald, op basis van authenticiteit, kwalititeit en marktwaarde. Er worden afspraken gemaakt over het bemiddelingspercentage - meestal 30 % - voor Kunsthandel R.G. van Driel van het uiteindelijke verkoopbedrag.

Kunsthandel R.G. van Driel biedt het kunstwerk aan op de Actuele collectie-pagina's op de website www.kunsthandel-van-driel.nl.

De adspirant-koper kan per e-mail, schriftelijk of telefonisch reageren.

Bezichting van het kunstwerk door de aspirant-koper geschiedt op afspraak en vindt plaats in het pand van Kunsthandel R.G. van Driel.

Kunsthandel van Driel geeft bij verkoop een certificaat van echtheid en eventueel andere documentatie af.

Louis Apol

Franz Helfferich

 

Waarom in consignatie verkopen?

Wanneer u besluit om uw waardevolle schilderij via een kunstveiling of op het internet te verkopen dan moet u maar afwachten wat het opbrengt. Op veilingen wordt uw schilderij op de allerlaagste waarde ingezet en als er geen bieders zijn dan zal dat een grote teleurstelling zijn. Om voor uw schilderij de beste prijs te realiseren bied ik u om de vraagprijs op de hoge verzekeringswaarde te zetten.

Rekent u zelf maar uit, naar bovenstaande voorwaarden, wat uw schilderij dan opbrengt.

Tot 10.000,- 30 % commissie en bij duurdere werken 20% van de verkoopprijs.

Uw schilderij kan gewoon bij u prive of in het bedrijf blijven maar moet wel beschikbaar zijn en aangeboden kunnen worden in de kunsthandel wanneer een aspirant-koper zich aanmeldt

Graag zie ik uw aanbieding tegemoet.

Quirijn Brekelenkam Verkocht

Edouard Hamman Verkocht

Abraham van Calraet Verkocht

 

 

Schoonmaken, restaureren en/of inlijsten

Indien gewenst door klant en aanbevolen door Kunsthandel R.G. van Driel wordt het kunstwerk alvorens het aan te bieden in consignatieverkoop schoongemaakt, gerestaureerd en voorzien van een passende lijst.

 

 

 

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 24186879 © 2024

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter