Home Actuele collectie Archief
Nieuwsbrief Verkocht Rons blog
Openingstijden Lijsten Contact

 

ACTUEEL

Op deze pagina houd ik u op de hoogte van allerlei zaken die zich in mijn kunsthandel en galerie afspelen. Bijvoorbeeld de aankoop van een nieuw kunstwerk of de aankondiging van een tentoonstelling of een belangrijke ontdekking door kunsthistorisch onderzoek.

Oudere berichten vindt u nog terug in het Archief.

 

Boek M de Jongere 1912-1977

Na een lang kunsthistorisch onderzoek naar de Rotterdamse havenschilder M de Jongere is het boek in december 2019 verschenen en te koop.

 

Nieuwe aanwinsten Hagedoorn

Voor de liefhebber. In mijn kunsthandel heb ik altijd veel aandacht gegeven aan het werk van Machiel Hagedoorn. Recent heb ik opnieuw een aantal tekeningen aan de collectie kunnen toevoegen, maar die op verzoek kunnen worden bezichtigd (e-mail of telefonisch (zie Contact).


 

Oproep

In verband met een kunsthistorisch onderzoek naar de schilder Jan Wittenberg ben ik zoek naar documentatie (artikelen, foto's, enzovoort). Heeft u iets over deze kunstenaar, neem dan gerust contact met mij op, via e-mail (of telefonisch (zie Contact).

 

 

 

 

Ook onder de kopregel Galerie op de homepage vindt u het laatste nieuws (en het archief) over tentoonstellingen die ik heb georganiseerd.

 

 

Boekenaanbod

Door het werk in de kunsthandel is ook mijn verzameling boeken in de loop de jaren gegroeid. Een aantal boeken heb ik te koop gezet bij Boekwinkeltjes, een website waar ik vaak zelf ook iets van mijn gading heb kunnen vinden.

 

Ik ben ook actief op Facebook.

En ik medebeheer daar ook:

1800 jaar Klederdracht

 

 

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 24186879 © 2024

 

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter