Home Actuele collectie TT: Recent
TT: Actueel TT: Archief Galerie

 

TT: VOORWAARDEN

In principe benader ik zelf de kunstenaars van wie ik werk in mijn galerie tentoon wil stellen. Uiteraard kies ik deze uit op basis van de kwaliteit en toegankelijkheid van hun werk.

Kunstenaars kunnen mij echter altijd benaderen voor een expostie van hun werken. Maar het heeft geen zin om langs te komen met werk of te bellen, want ik neem graag de tijd om de werken te kunnen beoordelen. Stuur een e-mail, met bijgevoegd een aantal foto's van recent werk en een uitgebreide beschrijving van uw opleiding, ervaring, stijl, technieken enzovoort. U krijgt altijd antwoord.

Bent u een verzamelaar van werken van een kunstenaar, of familie en bent u in het bezit van een groot aantal werken en wilt u deze verkopen door middel van een expositie, dan kunt u ook contact met mij opnemen. Bij voorkeur per e-mail, met bijgevoegd foto's van de werken en informatie over de kunstenaar. Ik neem altijd contact met u op.

Door een goed contact met de familie van de Rotterdamse kunstenaar Dook Everse heb ik recent een tentoonstelling van zijn werken kunnen organiseren.

 

 

 

Door een goede relatie met de familie van Machiel Hagedoorn, heb ik al twee maal een tentoonstelling van de werken van deze kunstenaar kunnen houden.

 

 

 

Kunstenaars die in mijn kunsthandel hebben geexposeerd (neem ook een kijkje in het TT: Archief)

Pieter Breedijk

Marius de Jongere

Piet Middelhoek

Peter van Berkel

René de Jong (2x)

Vreewijkse kunstenaars

Winterschilders

E. van Dulmen Krumpelman

Paul Lagrouw

Dook Everse

 

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 186879 © 2022

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter