Home Actuele collectie Contact
Routekaart Verkocht Openingstijden

 

DISCLAIMER

© Copyright 2020 Kunsthandel & Galerie Van Driel. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.

Deze website (www.kunsthandel-van-driel.nl) is een uitgave van Kunsthandel & Galerie Van Driel en is gemaakt in opdracht van en daardoor eigendom van Kunsthandel & Galerie van Driel te Rotterdam. Ondanks dat bij het maken en beheer van deze site (www.kunsthandel-van-driel.nl) de grootste zorgvuldigheid is en wordt betracht, blijft het mogelijk dat de geboden informatie is verouderd of niet meer juist en moet worden aangepast of aangevuld. De verschillende pagina’s op deze website (www.kunsthandel-van-driel.nl) hebben een informatieve en indicatieve waarde. De geboden informatie op deze website (www.kunsthandel-van-driel.nl) wordt geregeld bijgewerkt.

Kunsthandel & Galerie Van Driel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op deze website (www.kunsthandel-van-driel.nl) en eventuele gevolgen daarvan. Kunsthandel & Galerie Van Driel kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op websites en andere informatiebronnen waar door middel van links op deze website (www.kunsthandel-van-driel.nl) is doorverwezen.

Niets van teksten of grafische voorstellingen op deze site (www.kunsthandel-van-driel.nl) mag zonder schriftelijke toestemming van Kunsthandel & Galerie Van Driel worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzoek

Mocht naar uw mening op de website www.kunsthandel-van-driel in de teksten iets niet kloppen, dan stel ik het op prijs als u mij dit per e-mail laten weten.

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 24186879 © 2022

 

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter