Home Actuele collectie Contact
Openingstijden Verkocht Disclaimer

 

ROUTEKAART

LET OP, PER 1 NOVEMBER 2021 BETAALD PARKEREN.

 

Komt u vanuit Hoogvliet Spijkenisse,
Neem de A15 richting Rotterdam-Zuid Bergen op Zoom Nijmegen Dordrecht,
neem afslag Rotterdam-Zuidplein en volg de bocht naar links
en bij de eerste stoplichten rechtsaf, volgende stoplichten linksaf
en bij de rotonde rechtdoor en gelijk aan de overzijde van de straat.

 

 

 

 

 

 

Komt u vanuit Den Haag neem dan de A4. Daarna de A15 richting Rotterdam-Zuid Bergen op Zoom Nijmegen Dordrecht, neem afslag Rotterdam-Zuidplein en volg de bocht naar links en bij de eerste stoplichten rechtsaf, volgende stoplichten linksaf en bij de rotonde rechtdoor en gelijk aan de overzijde van de straat.

Komt u vanuit Utrecht neem dan de A16 over de van Brienenoordbrug dan de A15 Rotterdam-Zuid Europoort Bergen op Zoom, neem dan de afslag A15-A29 naar Rotterdam-Zuid. Volg de borden Zierikzee Europoort Rotterdam-Zuid. Neem afslag Rotterdam-Zuidplein Centrum en volg de weg naar rechts, bij de eerste stoplichten rechtsaf en de volgende stoplichten linksaf, rotonde rechtsdoor en gelijk aan de overzijde van de straat

Komt u vanuit Dordrecht neem dan op de A16 afslag A15 Ring-Zuid Rotterdam-Zuid Europoort Ridderkerk, neem afslag Barendrecht Rotterdam-Zuid Bergen op Zoom. Volg de borden Zierikzee Europoort Rotterdam-Zuid. Neem afslag Rotterdam-Zuidplein Centrum en volg de weg naar rechts, bij de eerste stoplichten rechtsaf en de volgende stoplichten linksaf, rotonde rechtsdoor en gelijk aan de overzijde van de straat.

Komt u vanuit de Hoekse Waard, Neem de Heinenoordtunnel en afslag Rotterdam-Zuidplein Centrum, bij de eerste stoplichten rechtsaf en de volgende stoplichten linksaf, rotonde rechtsdoor en gelijk aan de overzijde van de straat.

 

Sinds 1991 Kunsthandel RG van Driel Dordtsestraatweg 761b 3075BH Rotterdam Tel 0628381883 KvK 186879 © 2022

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter